BIBS Speentjes informatie

De BIBS fopspeen is een echte klassieker. De speen met het traditionele ronde schild en het kersvormige natuurrubber gedeelte troost Deense baby's al bijna 50 jaar. De BIBS fopspenen hebben het grootste assortiment kleuren op de markt - het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt om aan de huidige trends te voldoen. Het natuurrubber gedeelte is ontwikkeld om de zuigreflex van het kind te ondersteunen en de vorm bootst die van een borst na. De fopspeen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Natuurlijk rubber voelt fluweelzacht, flexibel en natuurlijk aan voor het kind om op te zuigen.Het ronde lichtgewicht schild buigt weg van het gezicht, zorgt ervoor dat lucht de gevoelige huid rond de mond bereikt en irritatie vermindert. BIBS fopspeen is er in verschillende varianten en kleuren.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing :

 

  • Voor het eerste gebruik dien je de speentjes te reinigen, doe water in een pan en breng het aan de kook. Wanneer het water kookt haal je het van de warmtebron af en leg je de speentjes in het water. (max 5 minuten) Duw de speentjes geheel onder het water met bijvoorbeeld een lepel.  (Leg de speentjes nooit direct in kokend water)
  • Na het reiningen kan er water in het binnenste van de speen zitten. Dit kan je na het afkoelen van de speentjes eruit drukken. Laat de spenen goed drogen anders kan dit een piepend geluid geven.
  • Bij elke volgende keer van schoonmaken kunt u kokend water over de speentjes heen gieten en hem goed reinigen.
  • Plaats de speentjes niet in direct zonlicht. Hierdoor wordt het natuurrubber zacht, kleverig en kan het gaan verkleuren.
  • Plaats de speentjes nooit in de vaatwasser of magnetron!

      Vervang de Bibs speentjes elke 4-6 weken.

 

LET OP VEILIGHEID: 

Controleer de gehele speen altijd voor gebruik op beschadigingen of zwakte, zeker als uw baby tanden heeft. Gebruik de speen nooit indien deze beschadigd is. Trek aan de speen en bekijk het in alle richtingen en zeker rond de aanhechting tussen speen en schild. Gooi de speen weg bij de 1e tekenen van beschadigingen of zwakte.